pondělí 13. března 2017

Domácí Goji marméláda


Kustovnice čínská je ohromně zdravá, ale některým lidem nechutná, protože jsou její plody tvrdé a těžko stravitelné. Já jsem na ni ale vyzrála a připravila jsem domácí goji marmeládu. Na zahuštění jsem přidala lžíci chia semínek a zdravá dobrota je na světě. Můžete si ji namazat ráno na lívance nebo ji přidat do řeckého jogurtu .
Goji nasypejte do mixéru, přidejte vodu a vše rozmixujte na hladkou hmotu.
Do rozmixované směsi přidejte lžíci chia semínek, nechejte je chvilku nabobtnat a hotovou marmeládu naplňte do skleniček.
Skladujte v lednici a potřebujte nejlépe do několika dnů.
recept jsem převzala od : http://blog.kitchenaid.cz/archiv/3096

Žádné komentáře:

Okomentovat